Elveda Ayın Aydınlık Yüzü, Merhaba Önüm Arkam Kitap ve Sevgili Günlük



Evet, blogumu taşıyorum. Altı yıldır yüzlerce anı, duygu ve düşüncemi aktardığım bloğum artık Önüm Arkam Kitap ve Sevgili Günlük isimleriyle yoluna devam edecek. Sadece isimler değil, adres de değişti. 418 yayın var ve sanıyorum çok az fire ile bütün yazıları yeni sayfaya aktaracağım. Taşıma süreci, belki bir-iki ay sürebilir. Eski yayınların aktarımını yavaş yavaş yapacağım.

Peki neden ?

Birinci neden nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde artık bloğumda yönetici değilim. Belki altı aydır istatistikleri , ayarlar sekmesini vb. göremiyorum. Bir haftadır da blogun adı ana sayfada görünmüyor. Teknik bir sıkıntı oluştu ve çözemedik bunu.

İkincisi daha ''niş'' yani özelleşmiş bir blog olsun istiyorum. Benim yazma arzumu kamçılayan en önemli unsur kitaplar. Okumak benim için bir hobiden fazlası; kendimi aradığım, bazen bulduğum, bazen kaybolduğum, hayata ardından baktığım, gün içinde mutlaka alıntılar yaptığım, kendimi ifade etme ve kim olduğumu anlama yolundaki en hakiki yardımcım, yol göstericim, eğlencem . Bu sebepledir ki kitaplar hakkında yazmayı, okuduklarımı paylaşmayı çok seviyorum. Bir kitap blogum olması bana uygun gibi geliyor. Ayrıca youtube'da aynı isimle bir kanal açmayı da planlıyorum :)

Üçüncüsü yeni bir başlangıca ihtiyacım var. Yeni bir sayfa açmaya. Elbette bunu tek başıma yapamayacağımdan sevgili Gökhan'dan yardım istedim. Blog dünyasında tanıdığım en samimi, en yardım sever, mütevazi insan ayrıca da web master olan Gökhan bir günde herşeyi tamamlayıp, yeni blogu hazır etmiş bile.

Önüm Arkam Kitap 'da sadece kitaplar olacak. Gündelik hayat, annelik ve Bodrum'la ilgili Sevgili Günlük  sayfasında devam edeceğim..Çok yüklü bir arşivim var ; çocukların doğum günleri, annelik serüvenim, iç dökmelerim..O arşive devam etmek istiyorum.  Çocuklarım da belki yıllar sonra açıp, bebekliklerini, büyürken yaşadıklarımızı okumaktan hoşlanırlar.

Bana şans getirsin, çok okunan, çok tanınan, bol bol yorum bırakılan bloglar olsun Önüm Arkam Kitap ve Sevgili Günlük .

Hepinizi yeni evlerime bekliyorum.

Etiketler: , ,